Lomalla viimeistä viikkoa. Johan tästä taitaa töihinkin joutaa, pikkuhiljaa. Tarpeeseen ovat nämä päivät tulleet, siitä ei mihinkään pääse.

Täällä alkoi koulut tosi aikaisin ja niinpä lapaset ovatkin jo täyden viikon ja yhden päivän olleet koululaisia. Kaikki, se ihanpieni kuopuskin vetää repun selkään aamuvarhain ja lähtee pikkujaloillaan taivaltamaan kolmen kilsan matkan kouluun. Alku aina hankalaa, mutta ihmeen reippaasti nuorimmainenkin on koulunalusta suoriutunut. Ehkä hieman normaalia väsyneempi ja sitämyötä kärttyisempi poika on ollut, mutta eiköhän kaikkeen totu.

Uutena kesäelämyksenä olin Rönnillä lavatansseissa, Reijo Taipale lauloi. Hassua, Rönnin ohi olen ajanut kymmeniä kertoja, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa sisällä! Oli hauska extempore-elämys. Työkaveri soitti, et puolen tunnin päästä ois lähtö, lähdetkö säkin... eka olin et eeeee-eeen, mut sieltäpä itseni löysin :) Ja hyvä että löysin, oli varsin mukava ilta. Tosin se viimeinen siideri oli taas jälleen kerran liikaa ja kylläpä se ihan rehellisen hutikan puolelle meni loppuillasta. Eipä olekaan tullut humalassa oltua sitten viimevuoden lokakuun. Krapulapäivä oli tasan yhtä tylsä kuin muistinkin, mutta onneksi kuitenkaan ei mitään hirveitä koomia kiskottu, olotkin häipyi nukkumalla aika nopeasti.

Sellaisia, nyt suunnittelemaan vikan lomaviikonlopun ohjelmaa...