Lomakunnon kasaaminen vaatii näemmä 2 viikon ajalle sijoitettuja hammas-ja hiuspalveluita. Tänään aloitin ruljanssin kiikuttamalla koululaiset lähikaupunkiin oikojan syyniin. Molemmat saivat vuoden lisäaikaa, vielä ei tehdä mitään. Esikoinen menee vielä ensi viikolla paikalliseen hammashoitolaan paikkauttamaan yhden hampaansa. Mä menen kampaajalle huomenna ja kulmien väriin perjantaina. Ensi viikolla on pojilla parturit jokaisella ja hyvänen aika- viikon päästä perjantainahan me jo suunnataankin sitten kohti Vantaata, josta sitten jatkamme matkaa lentäen... UIJUI! Iskee paniikki, aika loppuu kesken! Missä on mun kaikki? Onko mulla ees?

Blogikierroksella törmäsin Viipaleissa pariin meemiin. Pakkohan ne oli napata...

“Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”

1.Omituisuus

En osaa lähteä kotoa suunnilleen minnekään, ellen pese ensin hampaita. Kyllä, jos lähden illalla kauppaan, pesen ensin hampaat :)

2.Omituisuus

Siedän melko suurtakin kaaosta ja epäjärjestystä kodissani JOS sängyt on pedattu. Mies ihmettelee, että mitä ihmeen väliä sänkyjen petaamisella siinä kaaoksessa on, mutta niin - sillä vain on väliä!

3.Omituisuus

Puhun toisinaan itsekseni englantia puoliääneen. Ehkä on parempi, etten selittele tätä :D

4.Omituisuus

Johon itseasiassa neljävuotiaani kiinnitti huomioni, itse en olekaan tajunnut tapaani. Minulla on simpukkapuhelin, ja suljen sen usein ylähuultani käyttämällä. Tää muuten kuullostaa ihan kamalan hölmöltä... ehkä se sit näyttääkin :). En hamua huulellani kuin hevonen, vaan työnnän puhelinta kevyesti sitä vasten, että se napsahtaa kiinni.

5.Omituisuus

Jos syön jäätelöpuikon, pureskelen tikun sen jälkeen tietyllä tyylillä, ja vien sen sitten neljään osaan pureskeltuna roskikseen. Jos vien... Esim. tässä tietsikkapöydällä on parin jätskitikun palaset... *punast*

------ja toinen meemi on nimeltään My Favourite things--------------------

Viisi asiaa pakastimessani:
Mansikat,Puolukat, Leipä, Jääpalat, Ranskanperunat

Viisi asiaa vaatekomerossani
Mulla ei ole siellä muuta kuin vaatteita, joten vastaan että mustat housut, musta t-paita, musta pitkähihainen paita, mustat alkkarit ja mustat sukat :)

Viisi asiaa autossani

Purkkapussi, Aurinkolasit, Korokeistuin, Kauppakassi(tyhjä),Jani Wickholmin tuotanto

Viisi asiaa käsilaukussani

Epämääräinen nivaska erilaisia monisteita, Särkylääkettä, Siteitä, Hammaslankaa, Kamera

Se ken haluaa, saa napata meemit eteenpäin blogiinsa, kiva ois kun jättäsit asiasta viestin, niin voin käydä kylässä kurkkimassa omituisuuksia ja käsilaukkuja!

 

ps. tää tais olla ihan huuhaa-päivitys, sori, mutten tänään pysty parempaan :)