Huomasin, etten ole piiiiiitkään aikaan lisännyt yhtään kuvaa blogiini. En tosin usko, että minulla on suurtakaan kuvallista antia jaettavaksi, kun en aina ole tästä kirjallisestakaan varma....

Virustauti kaatoi sitten samaan kuumeeseen, mahapöpöön ja silmärähmimiseen sen kolmannenkin lapsen. Tämä tauti käytiin meillä ikäjärjestyksessä ja itämisaikaa tautitapausten välillä oli melkein kaksi viikkoa. Että kai sitten parin viikon päästä mä herään silmät punaisina kuumeessa...? Saas nähdä.

Sinnikkäästi olen jatkanut elämäntaparemonttiani ruokailemalla Kiloklubin palluroiden ja laskelmien mukaisesti ja liikkumalla päivittäin. Tälle päivälle sain kirjata taas tunnin uimista. Nautin siitä suunnattomasti, ja voisin uida pisempäänkin kerralla. Uimisen jälkeinen olo on jotain niin ihanaa! Hyvä, puhdas olo. Aion löllyineni ja muhkuroineni visiteerata kerran tai pari viikossa hallilla, kärsikööt muut esteetikot. Minä uin ja tykkään siitä!

Uiminen näyttää raukaisevan myös mukavasti ja tyhjentävän ajatukset. Kovin on hiljaista pääkopassa, ja taidankin painua nukkumaan tästä kuljeksimasta.

Mukavaa viikkoa kaikille!

ps.  tuo otsake... Sehän on se vanha vitsi, jossa vanha mummo meni lääkärille valittelemaan vaivojaan, ja lääkäri diagnosoi ne virus-taudiksi, johon mummo kimpaantuneena totesi: "Miun viirus ei oo mittään vikkaa!"