1612189.jpg

Mitä tapahtuu, kun viisihenkinen perhe sairastuu vatsatautiin kaikki yhtäaikaa??

Minä tiedän. Alkaa uudenlainen extreme-selviytyjät. Vessanpönttöjen käyttöaste nousee dramaattisesti ja kaikki sopiva biojätesangosta siivousämpäriin valjastetaan uusiokäyttöön. Ilma on sakeanaan huonoa oloa ja epämääräisiä tuoksahduksia. Mukit vaeltavat kaapeista tiskipöydälle. Jaffaa ja mustikkasoppaa kuluu litratolkulla. Sitten, kun toipuminen on vähän edistynyt, totutellaan kiinteään ravintoon sipseillä, jäätelöllä ja karkilla.

Nyt asiassa näkee jo koomisia puoliakin, mutta toissayönä ei naurattanut, kun jaoin vessavuoroja, ämpäreitä ja talouspaperia itsekin kuumeisena ja pahoinvoivana. Eilinen päivä nukuttiin kaikki, mutta kummasti unta piisasi yöksikin. Nyt alkaa jo elämä voittaa, ja huomenna pitäisi taas selviytyä - töihin. On nii-in huono omatunto, kun viimeisen kuukauden aikana olen 20 mahdollisesta työpäivästä ollut paikalla vain...*ynnää* yhdeksänä!!! Ihan järjetöntä tauteilua ollut kyllä meillä, saisi oikeasti jo riittää.

Kävin äsken vessassa pyyhkimässä sen kohta nelivuotiaan takaosaston. Poika istui tomerana pöntöllä - pidelleen nenästään lujasti kiinni. Että haisevia terveisiä!