Ei siihen mustelmien haalistumiseen ihan näin kauaa mennyt, ja eiköhän kolhun saanut ylpeyskin ole pikkuhiljaa toipunut. Pallojumppa tosin on jäänyt, enkä vieläkään ole päässyt aloittamaan Pilatesta dvd:ltä. Mä olen ollut laiska kirjoittamaan, muuten elämässä riittää aktiviteettia yli oman vireystason kyllä.

Äitini meni mokoma kopsahtamaan nurin kotona pari viikkoa sitten ja siinä rytäkässä sanoi lumpio räks ja murtui pystysuunnassa. Olen toiminut siis sairaalakuskina ja avustajana hänelle muun härdellin ohella, tänään viimeksi käytiin lähikaupungissa röntgenissä. Kotikylän arvauskeskuksessa ei enää kuviin pääse. 

Tänään vielä lisäksi kaksi nuorimmaista sairastaa kuumetta/oksutautia, joten kotihoitsunkin hommia on ollut tarjolla. Harmittaa kun työviikko meni pipariksi, mutta tosiaan toivon sakin paranevat ennen pääsiäistä ja silloin odottavaa jokakeväistä Tukholman risteilyä... Toivottavasti ei tule madventures (jess, suosikkisarja jatkuu uusin jaksoin, Riku ja Tunna on vaan nii-in ihaniiii!)  kun maalaiset lähtee taas suureen kaaputiin pöllöilemään. Tsekattu on, Åhlensille pääsee ainakin shoppaileen pääsiäisestä huolimatta, ja eiköhän muutkin keskustan kaupat liene auki. Katsotaan mitä tällä kertaa keksitään. Vinkkejä vastaanotetaan myös :)

Mieli meinaa mataa, olen kuullut lähiviikkoina niin monta huonoa uutista, että niiden kiintiö alkais jo olla täynnä. Vaan minkäs teet, elämä se on sellainen veijari, että antaa palaa täyslaidalta... aina uudestaan ja uudestaan.