Yökkö täällä terve. En ole sitten viiteen vuoteen yökköillyt, että ihan jännittävää kokeilla pari yövuoroa piiitkästä aikaa. Kummallisia mielihaluja, voisin olla peiton alla nukkumassakin kotona, mutta vaihtelu virkistää, sanotaan.

Long time - no see... Mitäs tässä ois tapahtunut... Reissattu on siihen tahtiin, että kaukokaipuinen jousimiesluonnekin on sitä mieltä, että kotona on niin hyvä olla. Ensin oltiin viikko auringossa, sitten vuorokauden mökkireissu ja sen päälle joulunvietto merellä, jonka jälkeen vielä vanhempien luona käynnit... Vähän turhan tiukka oli meillä reissuamisen tahti, kassien pakkaaminen alkoi jo sylettää. Mutta reissut sinänsä olivat jokainen mukavia ja onnistuneita.

Pää on kummallisessa käymistilassa, en oikein osaa edes kirjoittaa mitään järkevää. Ajatuksia olisi paljonkin, muttei raakileita uskalla julkistaa. En tiedä minne ne kaataisin, mutta toistaiseksi pidän tiukasti itselläni. Ehkä mä sitten olen väitetysti omavoimainen? Tällä hetkellä tosin voimaton, mutta... Palataan asiaan, jos sanat joskus suostuvat sormieni kautta tänne kirjautumaan.

Mukavaa loppuvuotta!