1428539.jpg

 

 

Kevät saa mut vuosi toisensa jälkeen vinksahtamaan. Silmät ahnehtii ihanuuksia sisustuslehtien ja katalogien sivuilta, tiiraan nenä telkussa kiinni kaikki mahdolliset kodintuunausohjelmat ja remppareiskat. Tulee hassu olo, täpisyttää ja jännittää ja kutkuttaa. Pieni pää ihan meinaa pakahtua suurista suunnitelmista, kaikkia ei ehdi edes ajatella, kun niitä on niii-in paljon. Ajatusvyörystä tarkempaan syyniin pääsee aina jokunen idea, joku niistä vielä toteutukseenkin asti. Haluan kaikkea! Haluanhaluanhaluan!!!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Viimekeväänä uudistin omaa ”huvilaani” (se on oikeasti vain saunakammari eikä edes minun iki-ikiomani) uusin patjaraitaverhoin, ehkä tänäsuvena tuunaan sen huussin. Jostain syystä mökkihökkeröö kutkuttelee erikoisen paljon mieltä, siellä tekisi mieli tehdä vaikka mitä uudistusta ja perusparannusta, mutta niin kauan, kun se ei ole omissa nimissä, ei taida kannattaa verhonvaihtoa suurempiin projekteihin ryhtyä. Ihanan keskiluokkaista alkaa mökkihöperöksi! Näen jo sieluni silmillä itseni kiitämässä työpäivän jälkeen täyteenahdetun mökkikampekuorman kanssa kylmälaukku päällimmäisenä takapaksissa kiikkuen mutkaista tietä näkymättömiin yhdessä jonossa helsinkiläisten kanssa. Heidän mökkimatkansa on 230km, minun 23km. Meidän kissa jaksaakin automatkan paremmin kuin teidän kissa, lälläslää J

 

Eilen kauppareissulla koriin hyppäsi ihan väkisin sieltä äs-marketin ylähyllyltä ne hiekanväriset kartio-lasit, 4 kpl. Puolustelin suunniteltua heräteostostani (niin, olen minä suunnitellut niiden ostoa, mutten osannut arvata, että niitä löytyisi omasta lähiruokakaupasta maanantai-iltana!) kassarouvalle, että ostan vain näin vähän kerralla, huomenna on palkkapäiväkin. Ja että kotona pistän ne kaappiin,  jos ukko niistä ärähtää, niin sanon, että ne on olleet siellä vaikka kuuuuinka ja kauan. Pienestä on ihmisellä hyvä mieli. Tai no, pienestä ja pienestä. 2 x 7,90€. Eihän kerrota kenellekään, että ostoskoriin pujahti myös uusi Divaani-sisustuslehti 2.90€. Ostin taas itseni (melkein) onnelliseksi. Hetkeksi.