Reilu viikko sitten nautittiin abt. +30 asteen lämmöstä, ja nyt yhtäkkiä onkin lunta maa valkoisenaan ja pakkasta melkein - 10 astetta! Huisaa! Tänään oli kaunis pakkaspäivä, aurinkokin pilkahteli. Toivottavasti joulunakin olisi tänävuonna lunta.

Otettiin varaslähtö jo ennen ensimmäistä adventtia, ja ripusteltiin jouluvaloja ulos. Ostettiin vanhemmillenikin kiva sarja "jääpuikkoja", ja laitettiin se myös paikoilleen räystäälle. Toivottavasti se valaisee pihan lisäksi myös mieltä. Äiti ja isä ovat välillä niin pohjattoman alakuloisia... Kotonakin pistettiin pari uutta valosarjaa paikoilleen, ja naapurissakin näytettiin olevan samoissa puuhissa. Ihanaa, että meillä näyttäisi olevan naapureiden kanssa samanlainen maku valojen suhteen. En tiedä olisinko jaksanut katsella paria kuukautta välkkyviä kirjavia valoletkuja... Nyt onneksi näkyy vain pieniä kirkkaita valosarjoja - kuten meilläkin.

Valoletkut on ihan varmasti paholaisen keksintö, ainakin jos ne ovat värillisiä ja välkyttävät, uhhh! Niin ja jos ne on heitetty vasemmalla kädellä pihapensaaseen.... *puistatus* Mun mielestä valoletkujen pitäisi olla lakisääteisesti hillityn värisiä ilman välkkyjä, ja niissä voisi lisäksi olla kielto, ettei niitä saa laittaa pensaisiin tai puihin. Onneksi pahin valoletkubuumi on taaksejäänyttä elämää, eikä niitä enää näe joka paikassa. Paitsi joulun aikaan kavereiden vessassa on riemunkirjava letku, ja se on jo mielestäni todella outoa se :) No - on meilläkin yksi kirkas valoletku, jonka kävin tänään sytyttämässä. Se on aitan päätyräystäällä, ja on ollut 6 vuotta ihan kivan näköinen siinä. Nyt siitä on pätkä sammunut, joten vaihtoon menee. Taidan ostaa sellaisen kivan led-sarjan sen tilalle, letkutus olkoon osaltamme ikuisiksi ajoiksi ohi!

Huusholli on parin viikon aikana ajanut ohitseni, enkä pääse balanssiin kotitöiden kanssa. Koko ajan on jotain kesken, ja joku pyykkivuori kaatumassa johonkin suuntaan. Laiskottaa!