Ainiin mulla on tää blogikin :) Kevätkiireet on kai päässeet kunnolla vauhtiin, kun ei ole tullut päiviteltyä. Toisaalta no news is good news, kriisirintamalla eletään rauhaisaa aikaa at the moment. Annas olla kun tämän julki huokaisen, niin kai kohta jo sattuu ja tapahtuu.

Vietimme perheen kanssa pääsiäisen ja sitä seuraavan viikon Kyproksella lomaillen. Oli ihan mukava loma, mutta heti kun siihen joutenoloon tottuu, pitääkin jo palata takaisin töihin. Olisi voinut lomailla kevyesti pisempäänkin, viikko kotilomaa reissun jälkeen ois ollut ihan jees. Kyproksella oli kaunista! Voisin istua rannalla katselemassa aaltoja vaikka koko viikon, mutta lapset halusi muutakin ohjelmaa. Aika leppoisa lomaviikko kuitenkin vietettiin. Syötiin hyvin - ja paljon.

Olin karvaa vaille puoli vuotta täysin tipattomalla kun väsyin juomisen aiheuttamaan megalomaaniseen morkkisteluun. Lomalla tuli otettua satunnainen viinilasillinen tai olut ruuan kanssa ja pari drinkkiäkin, mutta humalassa en ole ollut puoleen vuoteen, enkä ihan lähitulevaisuudessa aikonut ollakaan. Ilman hauskaakin voi olla viinaa, laulaa Petri Nygård, mutta mulle se viina ei enää loppupeleissä tuonu sitä hauskaa vaan päinvastoin. Alkoholi on väärinkäytettynä tuhoisa aine, sen tiedän liian kipeästi.

Palataan astialle kunhan päiviteltävää ilmaantuu... Aurinkoista mieltä!