Apua! Aika valuu käsistäni kuin vesi hanhen selästä. Minä en ehdi, en kerkiä, en taivu enkä veny.... Vaikka on sitä aikaa sitten kumminkin istahtaa koneelle ja nakutella muutama rivi :) Vallankin, kun edellisestä kerrasta onkin jo kulunut vähän aikaa...

Muutama hassu ( ja todennäköisesti kiireinen) päivä enää, niin pitäisi nousta sinivalkoisille siiville ja lennähtää viikoksi aurinkoon. Toivottavasti matkatavaroiden kanssa... Aina tää menee näin, että juuri ennen matkaa on jotain mitä pitää jännittää... Nyt on se matkatavaratyöntekijöiden lakko, ja kuopus, joka rohisee ikävästi. Voi kunpa flunssa väistyisi eikä tulisi korvatulehdusta tms. ja päästäisiin suunnitellusti lomalle!!! Oishan se kiva saada kamatkin mukaan, vaikka mahtuu uikkarit ja aurinkorasva käsimatkatavaroihinkin... :) Ei oikein uskalla taas edes miettiä, alkaa niin jännittämään miten käy. Joulukortit urakoin postitusvalmiiksi viime viikolla, yksi stressi pesään vähemmän viimeisiksi päiviksi... Jouluostoksetkin tehtiin jo, eikä siihen mennyt kuin pari hassua tuntia lähimmässä Prismassa mikä löytyy, kun saatiin lapset mummulaan hetkeksi "hoitoon". En tiedä loppupelissä kuka hoiti ja ketä, mutta vaikka laitoin ruuat ja syömiset valmiiksi, oli vastassa ylikierroksilla käyviä lapsia ja hyvin väsyneet mummu ja vaari... Jotka eivät näemmä enää edes jaksa katsella ja kuunnella lapsia kuin sen parin tunnin visiitin kerrallaan.

Tänä jouluna päätettiin olla lahjomatta läheisiä aikuisia pienillä tavaralahjoilla, ja laittaa joulukukkiin, suklaarasioihin ja kynttilöihin yleensä käyttämämme raha hyvään tarkoitukseen. Kohteeksi valikoitui syöpään sairastuneiden lasten vanhempien yhdistys, Syli ry. Tämä tuntuu edelleen hyvältä ajatukselta, ja kaupoillakin oli helpottavaa kun ei tarvinnut miettiä niitä lahjoja... Meillä on kaikki hyvin, mutta on paljon perheitä, jotka elävät elämänsä kriisiä syöpäsairaan lapsen kanssa. Niissä tilanteissa on niin kovin kädetön ja sanaton ystävänä, mutta jos näin saisimme jotain apua jonnekkin, edes pikkuisen.

Palataan asiaan parin viikon päästä jos hyvin käy!