Ohhoijaa. Se tulee. Joulu. Ehkä se tulee meillekin, vaikka joulufiilistä ei näy missään. En ole vaihtanut edes jouluverhoja, ei vaan nappaa. Lahjahankinnat on sentään suurimmaksi osaksi hoidettu, ja joulukortit kanssa, mutta siihen se sitten jääkin. Saarioisen äidit tehköön lootat ja rosollin, ja ukko saa paistaa kinkun... niillä mennään, kun ei rahkeet isompaan taida riittää. Olen töissä aatonaattonakin, mutta sitten jään ansaitulle parin viikon lomalle, ihanaa!

Viikonloppuna tuli hankittua ylityötunteja joulumyyjäisissä ja lisää univelkaa. Illanistujaiset ystäväperheen kanssa saivat finaalikseen ex-tempore-rynnistyksen (yöpaidasta taksiin reilussa vartissa, mitäs siitä sanotte??!) paikalliseen, ja jatkoilta könyttiin joskus aamulehden jälkeen kotiin torkkumaan hetkeksi ennen lasten heräämistä. Nollaus oli tarpeen ja iltaan mahtui monta hykerryttävää hetkeä, jotka nostattavat suupieliä vielä pitkään... Ohhoijaa. Ei se viina maailmasta juomalla lopu, vaan piti se taas koittaa. Vähän oli huteraa eilen ja uni maittoi hyvin viimeyönä, mutta summana jäi plussan puolelle kumminkin.

Ainiin, pitää kai mainita, että mua yritettiin pokata paikallisessa baaritiskijonossa. Ylisanoja ladeltiin tiukkaan tahtiin, heh. Kielteisen palautteen jälkeen tämä "herrasmies" heitti ilmoille oikean iskurepliikkien kuninkaan: "Sä et oo kokeillu vielä mua etkä Mick Jaggeria!"  Mistä hitosta se sen Jaggerin kokeilemisen voi varmaksi tietää?!! Että tip tap vaan :)