Kummasti ne sopivina annoksina nautittuina kirkastavat arjen mollisointuja. Nyt siis kolmatta viikkoa lomalaisena, tämän viikon jälkeen vielä toinen mokoma lomaa jäljellä. Ihanaa, oikeasti. Olen niin kaivannut tätä ja tällä kolmannella viikolla olen jo onnistunut ravistamaan aikataulutuksetkin olaltani. Olen ja möllötän, teen jos siltä tuntuu. Lepään. Vanun sängyssä aamulla heräämisen jälkeen - tajusin, etten ole tehnyt sitäkään kuukausiin! Ainainen kiire on laittanut pomppaamaan aropupuna heräämisen jälkeen ylös. NAUTIN TÄSTÄ. KOVASTI.

Mitä kesään on sitten mahtunut? Mukavaa mökkeilyä ja aittatyömaata ainakin. Ihan hyvin on aitta edistynyt, kohta pääsee jo sisustamaan. Lattiat pitää vielä lakata ja sähkötyöt tehdä, sitten saan alkaa ripustamaan verhoja ja kasaamaan kalusteita. Oon haalinut esim. sänkyjä jo pitkän aikaa sitten toiseen aittaan varastoon, ja niistä pitäisi alkaa katsomaan, mitä saadaan aikaiseksi. Ensimmäiset sisustusostokin olen jo tehnyt :)

Yhtenä päivänä retkeiltiin ystäväperheen kanssa Puuhamaassa. Ihan mukava paikka joo ja lapset viihtyivät hyvin, mutta huomasin annostukseni lapsiperhehelv...kohteita täyttyneen. Saan melkein näppylöitä niistä. Mutta lasten vuoksi lupaan vielä muutaman vuoden kestää huvipuistohörpellystä pari kertaa vuodessa... Eikä kaukana ole enää sekään aika, kun saan tiputtaa lapset portille ja hakea pois illalla! Isot jo varmasti noin selviäisivätkin...

Enää yksi kokonainen viikko, ja sitten alkaa pojilla koulu. Esikoinen aloittaa ala-asteen viimeisen luokan ja kuopus ensimmäisen. Jännää.

Että elämä varsin mallillaan taas. Viikonlopuksi saan siskoni ensimmäistä kertaa meille kyläilemään, se on ehdottomasti hymyn huulille nostava asia. Mukava viettää aikaa yhdessä, se on sitä "sitoutumista", "yhteenkasvamista", miten sitä nyt sanoisi... Tärkeää eniveis.

Nyt jatkuu lomalaisen päivä leppoisasti terkkarin ja apteekin (kesäinen tuhellus iski) kautta ystävän luokse päiväkahvittelemaan.

Hyvää päivän jatkoa juuri SINULLE :)