Tuntuupa arkivapaa päivätyöläiselle luksukselta. Korvalomaa, kun saa laittaa isot kouluun ja puhua pienemmän hiljaiseksi. Ihanaa!

Vapaat kruunasi "uudenpikkuvelin" ja avokkinsa vierailu. Pari lupsakkaa päivää yhdessä teki kyllä hyvää. Saatiin vähän paremmin tutustella toisiimme. Talon illalla hiljennyttyä "otettiin tuntumaa" toisimme veljen kanssa ja istuttiin juttelemassa pitkät tarinat eletyistä elämistä. Ja Blokuksen uusintaottelu otetaan sitten vielä toisen kerran, kun isosisko saa rikkinäisreunaiset strategiansa suorittua :) Oli mukavaa. Hyvä mieli jäi. Toivottavasti vieraillekin, puutteellisesta all inclusivestä huolimatta!

Elämä soljuu uomassaan tälläerää vakaasti ja ihan hyvä niin. Makuuhuoneemme on 10 vuoden jälkeen lapsivapaata aluetta jälleen öisin, ja kuopuksen elämä ja unet omassa huoneessa sujuu vallan mukavasti. Eikä aikuistenkammarinkaan väki valita ;) Kadonneesta kihlasormuksesta huolimatta parisuhdekin tuntuu tälläerää taas varsin potentiaaliselta, ihana tunne sekin. Kituvuosien jälkeen siitä osaa kyllä nauttia.

Elämä tuntuu varsin kelvolliselta elinkautiselta taas tälläerää. Pari työpäivää vielä kun jaksaa niin saakin taas jäädä talvilomalle, ei hassumpaa sekään!