Miten siinä niin taas pääsikin käymään, että päätä tuli piiiiiitkästä aikaa nollattua siiderin voimalla?! Olosuhteet oli otolliset, useamman päivän vapaa ilman viikonloppuvelvoitteita, ja seurakin mitä parhainta. Sikon kanssa kahvottiin menemään paikalliset läpi aina jatkoja myöten ja kyllä kuulkaas oli niin reippaat tytöt liikenteessä, ettei juomatta jäänyt melkein yhtään lasia. Arki valkenikin illan jälkeen aika vaivalloisesti, ja vanha tuttavuus, se morkkis, meinasi (vähän vieläkin) lykätä kapuloita toipumisrattaisiin, mutta yritän karkottaa sitä ajatuksella äidistämme hytkymässä naurusta pilven päällä seuratessaan tytärtensä ensimmäistä yhteistä baari-iltaa :) Kyllä se siitä sitten alkaa morkkiskin hälvetä. En tehnyt mitään muuta tyhmää kuin otin ne kuuluista "pari" liikaa, ja en tykkää oikein känniminästäni: Mutta summa summarum: tulipa nollattua ja tarpeeseenhan se tuli. Taas jaksaa!

Ja vielä sekin mainittava, että vaikka veljet on tositosi ihaniamukaviatärkeitä, niin se se sittenkin vasta on jotain, että omistaa siskon, ja vallankin SIKON :) 

Kevät se viimeinkin yrittää saapua, ja pieni pää on täynnä suunnitelmia moneen suuntaan, en tiedä mistä aloittaisi. Puskasuharointia ja metsänraivuutakin pitäisi, että sitten jossain vaiheessa pääsee pottiputken kanssa tamppaamaan hakkuuaukeaa. Mökilläkin olisi kaikkea "pientä", saati ne villiintyneet pensaat ylätalon pihassa... Jospa se kauan kadoksissa ollut energiakin palailisi kevänauringon ja lämpenemisen myötä.

Pitkästä aikaa myös kuva; helmikuiselta hyppäykseltä kesään Teneriffalle: